Radoša, dzīvespriecīga, iedvesmojoša,
vienmēr atvērta jaunām idejām un priekšlikumiem!
Tāda ir Tava skola!
Publicēts: 31. marts 2016
Atjaunots: 31. marts 2016
KJBS nodarbībā skolēni iepazinās ar dažādu pārtikas produktu ph līmeni. Skolēni praktiskajā daļā ar ph metriem mērija augsnes, "Veselības" dzēriena, piena, bumbieru sulas, citrona vides ph līmeni. Skolēni uzzināja, ka piemēram citrons ir skābs, bet tam vides ph ir sārmains.Teorētiskajā daļā mēs noskaidrojām, ka jāēd ir 80 % sārmaini produkti un 20 % skābi. Ja mēs izjaucam šo attiecību, tad sākas dažādas veselības problēmas.
Ina Rudzutaka, KJBS vadītāja
Sveicam svētkos!
Vārda dienu svin:
Anta, Antonija, Dzirkstīte
Dzimšanas dienu svin:
Laima Gaušele, Valters Ķiļķens
Ieskaties!
e-klase.lvvēstisSvarīgais tuvplānā
Ansis Gustavs Andersons ir 33. starptautiskās informātikas olimpiādes (IOI 2021) dalībnieks Latvijas delegācijas sastāvā.
Paldies!
Skola izsaka vissirsnīgāko paldies gan "EL.Serviss" darbiniekiem un tās direktoram Armandam Ceimeram, gan "Norplast" darbiniekiem, sevišķi Ivaram Liepam un firmas vadītājam Mārim Meijam!
Skatīt vairākMūsu draugi
Noderīgas saites
Skatīt vairākNosūti mums ziņu!